Вземете сателитен тракет SPOT под наем !

 

Навременна помощ при бедствени ситуации!

Сателитния „Messenger” SPOT е първият в света глобален тракер, предназначен за масовия потребители. Тракерът е устройство, в което се използва революционна комбинация от надеждни сателитни съобщения и GPS технология. Това джобно устройство използва GPS сателитната система, за да се определи местоположението на потребителя и при спешни случаи го предава независимо от клетъчното покритие на мобилните оператори и местоположението му, за визуализиране в програмата на доставчика.

SPOT е приложим в туризма, яхтинга, къмпинга, велосипедния туризъм, алпинизма, екстремните спортове, ендуро и OFF-Road спорта, лов и риболова, кану-каяка, мотоциклетните състезания, пилотирането, ветроходци, пешеходци, и др.

Основни функции:

“Спешна Помощ” – чрез активиране на бутона 911/112 се уведомява центъра за спешна помощ обслужващ услугата, който уведомява службите за спешна помощ (бърза помощ, полицейски патрул, пожарна и др), взависимост от координатите от съобщението. Съобщение с точните координати се изпраща на всеки 5 минути, до като има захранване или се спре активирането на бутона.

„Помощ от приятели” – чрез натискане на бутона “HELP” се уведомяват приятели или семейството за оказване на помощ. Изпраща се съобщение с точните координати, на всеки 5 минути, за един час или докато се спре съобщението.

„Добре съм” – чрез тази функция се съобщава на близките и/или приятелите Ви, къде се намирате и че всичко е наред. Може да се изпращат съобщения до 10 прогромирани номера или имейли.

„Проследяване на трака” – чрез тази функция се изпраща и записва местоположението ви, на всеки 10 минути, като близките могат да проследяват движението Ви в GoogleMaps.

Повече информация за системата може да намерите тук. За да наемете SPOT свържете се с нас.

Подробни спецификации на системата може да изтеглите от тук.

 
 
 

1 Comment

  1. Andrey Bachvarov says:

    URGENT! SPESHNO!
    Zaminavam v ponedelnik, i bih iskal da naema / kupia satellite messenger. Molia, obadete se na 0885 70 7008

 
 

Leave a Comment